Kaai 11
Sint-Michielskaai 11, 2000 Antwerpen

Character Suite 1

Deze prachtige suite is ook onze grootste (65m2) op de eerste verdieping, met uitzicht op de Schelde, heeft vele originele kenmerken, waaronder hoge plafonds met kroonlijst, marmer, dubbele eiken deuren ruime inloopdouche en hoogwaardige afwerking.

Character Suite 45m2

Loft Suite 2

Deze eigentijdse suite (45m2) op de tweede verdieping is gezellig ingericht met en biedt een uniek uitzicht over de Schelde en zijn zonsondergang.

loft-suite

City Deluxe Suite 3

Deze City Deluxe suite (45m2) bevindt zich op de 3e verdieping, ruime keuken met kookeiland, ruime badkamer met regendouche en vanuit de woonkamer hebt u uitgestrekt uitzicht over de Schelde en zijn zonsondergang.

Terrace Suite 4

Kom tot rust in onze terrace suite op de 4e verdieping biedt als enige kamer een ruim privĂ© terras, met een onvergetelijk uitzicht over de Schelde en zijn zonsondergang. 

River Side Room 5

Een mooie kamer op verdiep 5 met luxebadkamer afgewerkt in marmer en een prachtig panoramisch uitzicht op de Schelde. Beleef hier de prachtige zonsondergang!

river-side-room

City View Room 6

Deze gezellig ingerichte kamer bevindt zich op de 5e verdieping en biedt als enige geen uitzicht over de Schelde maar een uitzicht over de stad.

Sleep Inn

Typically replies within 35 minutes.

Powered by WpChatPlugins