Theaterplein
Nieuwstad 2-4, 2000 Antwerpen

onze flats

Industrial cityflat1 met uitzicht op de stad

Opzoek naar een gezellige plek om te overnachten op een van de beste locaties van Antwerpen? Dit appartement met een industriële sfeer is uniek in stijl en inrichting. De Industrial flat is een gerenoveerde flat en is ideaal voor uw zakenreizen of voor een culturele trip in hartje Antwerpen.

Arizona cityflat2 met uitzicht op de stad

Welkom in Arizona. De recentelijk gerenoveerde flat heeft een warme sfeer met een Texaanse woestijnvibe, ideaal om in alle rust te genieten van alle comfort. Gelegen op de tweede verdieping met mooi uitzicht.

Black&White cityflat3 met uitzicht op de stad

Welkom in de Black & White flat. De flat bevindt zich op de derde verdieping van ons historische gebouw. The Black&White is ideaal om alleen of in groep te bezoeken, om te genieten en te ontspannen met een prachtig uitzicht.

onze lofts

Japanse loft met balkon en uitzicht op de stad

Deze prachtige loft bevindt zich op de eerste verdieping met een schitterend uitzicht over het bekende Theaterplein. De Japanse loft is ruim en speciaal ontworpen door een binnenhuisarchitect in oosterse stijl, voor een zalig vakantiegevoel. Van alle gemakken voorzien, met een grote luxe badkamer.

Japanese loft
Black en gold

Black & Gold loft met uitzicht op de stad

Opzoek naar een thuisgevoelige loft op de beste locatie van Antwerpen? Zoek niet verder, onze Black&Gold loft is de perfecte plek voor jou. Deze loft heeft een waanzinnig uitzicht over de stad, met een gezellig podiumbed en een ruime badkamer.

1001 Nachten met balkon met uitzicht op de stad

Deze moderne Marokkaanse geïnspireerde, ingerichte loft bevindt zich op de tweede verdieping van het historisch gebouw. 1001 Nights is een ruime loft, ideaal voor cultuurliefhebbers die graag genieten van een oriëntaalse sfeer. Van alle gemakken voorzien, met een grote luxe badkamer. Geniet van uw ochtendkoffie met een prachtig uitzicht op het Theaterplein.

1001nights