Theaterplein
Nieuwstad 2-6, 2000 Antwerpen

Mastersuites

Mastersuite 1

Deze prachtige loft is ingericht in Japanse stijl, door een interieur designer. De accommodatie bevindt zich op de eerste verdieping met een schitterend uitzicht over het bekende Theaterplein en een privé balkon waar u in alle rust kan genieten van uw koffie. De Japanse loft is ruim en speciaal ontworpen door in oosterse stijl, voor een zalig vakantiegevoel. Van alle gemakken voorzien, met een grote luxe badkamer.

Mastersuite 2

Onze moderne Marokkaanse geïnspireerde, ingerichte loft bevindt zich op de tweede verdieping van het historisch gebouw. 1001 Nights is het thema! Een ruime loft, ideaal voor cultuurliefhebbers die graag genieten van een oriëntaalse sfeer. Van alle gemakken voorzien, met een grote luxe badkamer. Geniet van uw ochtendkoffie op uw privé balkon met een prachtig uitzicht op het Theaterplein.

Mastersuite 3

Opzoek naar een thuis gevoelige, ruime loft op een zeer gunstige locatie van Antwerpen? Zoek niet verder, en kom tot rust in onze ruime  Black&Gold loft. Deze loft heeft een waanzinnig uitzicht over de stad, met een gezellig verhoogd podium bed en een ruime badkamer. 

Junior Suites

Junior suite 1

De accommodatie biedt uitzicht op het Theaterplein, en biedt ook slaapplek voor 4 personen met een ruim en gezellig privé terras, aan de achterkant van het gebouw waar u in alle rust kan genieten van een kopje koffie. Deze accommodatie heeft een aparte slaapkamer, aangrenzend aan de woonkamer. Airconditioning, luxe badkamer en met fijne afwerking ingericht. Ideaal voor uw city trip of zakenreis in de stad Antwerpen!

Junior suite 2

Junior suite 2

Ingericht in balinese stijl, afgewerkt tot in de kleine details waar u in alle rust en comfort kan verblijven op de tweede verdieping met een leuk uitzicht over het Theaterplein. Het appartement biedt slaapplek voor 4 personen. Ideaal voor een city trip of langdurig verblijf!

Junior suite 3

Hier heten we u welkom in de balinese stijl, ideaal voor tot rust te komen en een échte vakantiesfeer op te snuiven. Vanuit deze accommodatie hebt u een leuk uitzicht op het Theaterplein op de derde verdieping. Geschikt om met 4 personen te overnachten.

Cityflats

Cityflat 1

Bent u op zoek naar een gezellige plek om te overnachten op een van de beste en levendigste locaties van Antwerpen? Dit appartement met een industriële sfeer is uniek ingericht en biedt slaapplek voor 4 personen. De flat is ideaal gelegen met het nodige comfort voor uw zakenreizen of voor een culturele trip in hartje Antwerpen.

Cityflat 2

Welkom in Arizona! De flat heeft een warme gezellige sfeer met een Texaanse woestijnvibe, ideaal om in alle rust te genieten van alle comfort. Gelegen op de tweede verdieping met een uitgestrekt uitzicht over het Theaterplein waar elk weekend een uitgebreide markt is opgesteld. Ook hier kan u overnachten met 4 personen.

Cityflat 3

Welkom in de Black & White flat. De flat bevindt zich op de derde verdieping van ons historische gebouw waar u alsook met 4 personen kunt overnachten. De accomodatie is ideaal om alleen of in groep te bezoeken, om te genieten en te ontspannen met een prachtig uitzicht van op de derde verdieping.

Sleep Inn

Typically replies within 35 minutes.

Powered by WpChatPlugins