Onze lofts
Verblijf in hartje antwerpen

Japanse loft met balkon en uitzicht op de stad

Deze prachtige loft bevindt zich op de eerste verdieping met een schitterend uitzicht over het bekende Theaterplein. De Japanse loft is ruim en speciaal ontworpen door een binnenhuisarchitect in oosterse stijl, voor een zalig vakantiegevoel. Van alle gemakken voorzien, met een grote luxe badkamer.

Black & Gold loft met uitzicht op de stad

Opzoek naar een thuisgevoelige loft op de beste locatie van Antwerpen? Zoek niet verder, onze Black&Gold loft is de perfecte plek voor jou. Deze loft heeft een waanzinnig uitzicht over de stad, met een gezellig podiumbed en een ruime badkamer.

1001 Nachten met balkon met uitzicht op de stad

Deze moderne Marokkaanse geïnspireerde, ingerichte loft bevindt zich op de tweede verdieping van het historisch gebouw. 1001 Nights is een ruime loft, ideaal voor cultuurliefhebbers die graag genieten van een oriëntaalse sfeer. Van alle gemakken voorzien, met een grote luxe badkamer. Geniet van uw ochtendkoffie met een prachtig uitzicht op het Theaterplein.

Skyline appartement met prachtig uitzicht op de stad

Met onze Skyline loft op de vierde verdieping geniet je van hét perfecte uitzicht over de stad Antwerpen. Deze loft is smaakvol ingericht met alle benodigdheden die u nodig heeft voor uw verblijf. Ideaal om even weg te zijn van alle drukte. Geniet zaterdag en zondag van het volledige uitzicht over de levendige markt op het Theaterplein!

Sleep Inn

Typically replies within 35 minutes.

Powered by WpChatPlugins